2018-07-01 05:14:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Feszült napra számíthat

Napi horoszkóp július 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az ön tizenegyedik sorsterületén tartózkodik, vágyik arra, hogy társaságban legyen. A barátok és ismerősök nagy hatással lesznek ma önre!


Bika: IV. 20. - V. 20.
Remek napra számíthat, inspiráló beszélgetések és értékes felismerések segíthetik előre. Ismerkedésre is alkalmas a mai nap!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma különösen vágyik valami újra, akár egy utazásra is, vagy bármire, ami szellemileg ösztönözi, csak úgy záporoznak az eredeti ötletei. Csak legyen elegendő ideje átgondolni a dolgait. Azért kerülje a zaklatottságot és a kapkodást.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az ön nyolcadik sorsterületén halad át, nagyon mély gondolkodók társaságában találja magát, amit ön határozottan élvez. Az ön érzelmi erőforrásai is szinte kiapadhatatlanok.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma remek alkalom lenne üzletelésekre a környezetében, ha ön nem lenne arrogáns, basáskodó… Engedje meg másoknak is, hogy elmondják a véleményüket!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma többet törődik egészségével, mint egyébként. Ez akár megnyugtatóan is hathatna önre, de ma a legkisebb apróságokon is képes magát felhúzni.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön ma nagyon szeret feltűnősködni, hivalkodni, és valamilyen szerencsejátékot is szívesen kipróbál. Ne kockáztasson sokat!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön nagyon szeretne egy biztonságos otthont teremteni családtagjainak. Ma ön harcolni fog mindenért, amit elveszíteni vél. Ilyenkor az alapvető biztonsága rendül meg. Aki el akar menni, azt el kell engedni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Önnek ma kiemelkedő a közlésvágya, úgy érzi, minden gondolatát meg kell osztani. Ma gyermekekkel nagyszerűen megérteti magát és másokkal is szívesen megosztja tudását.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Feszült napra számíthat, minden apróságon felhúzza magát. Ha teheti, menjen el kirándulni, vagy csak keressen egy vízpartot és pihenjen kicsit!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Idegesség, érzelmi feszültség jelentkezik a mai napon, ami elhamarkodott döntéseket eredményezhet. Egyedüli oltalmazója a józan tudatosság.


Halak: II. 19. - III. 20.
Fontos, hogy felismerje, hogy szüksége van ma némi elvonulásra vagy alkotó magányra. Ne szervezzen mára zajos programokat, és a nagy családi rendezvényeket is tegye át máskorra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: